3 Şubat 2010 Çarşamba

Arastirma Projesi Basvurulari ile Ilgili Duyuru

Degerli Arastirmacimiz,

2010 1. Donem, 1001 (Bilimsel ve Teknolojik Arastirma Projelerini Destekleme Programi)  ve 1010 (Evrensel Arastirmaci (EVRENA) Programi) proje basvurulari icin elektronik basvuru sistemi  acilmistir.  Proje basvurulari 5 Mart 2010 saat 18:00'e kadar alinmaya devam edecektir.

Proje basvurularinizi saglikli bir sekilde gerceklestirmeniz ve bilimsel degerlendirme surecinde panelist havuzunda yer alabilmeniz icin TUBITAK - Arastirici Bilgi Sistemi (ARBIS) Veri Tabanindaki kayitlarinizi gozden gecirerek guncellemenizi, calismalariniz ile ilgili "Yayin" ve "Bilimsel/Teknolojik Calismalar" bilgilerini ozellikle eklemenizi tavsiye ediyoruz.

Ayrica,
Basvuru sistemi ve formlarinda yapilan onemli degisikliklerden dolayi internet sitemizde yer alan en guncel formlarin kullanilmasi ve basvurunun son gune birakilmamasi buyuk onem arz etmektedir. Guncel olmayan formlarin kullanildigi proje basvurulari iade edilecektir.       

Destek Programlarimiz ve basvuru kosullari ile ilgili ayrintili bilgiye www.tubitak.gov.tr/ardeb adresinden ulasabilirsiniz.


Iyi calismalar dileriz.


Saygilarimizla,


TUBITAK  Arastirma Destek Programlari Baskanligi

Hotmail: Trusted email with Microsoft's powerful SPAM protection. Sign up now.